Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

با گذشت شش سال از آخرین مجموعه تلویزیونی پلیسی به کارگردانی مهدی فخیم‌زاده ، این سریال‌ساز برجسته قرار است با نویسندگی یک مجموعه پلیسی دیگر به تلویزیون بازگردد. او حتی ممکن است کارگردانی این سریال را برعهده بگیرد. نگاهی به کارنامه حرفه‌ای مهدی فخیم‌زاده در تلویزیون، ما را به این تجربه جدید، امیدوار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیسی‌های جذاب فخیم‌زاده

سابقه مهدی فخیم‌زاده در تلویزیون درخشان است. مجموعه «خواب و بیدار» در ابتدای دهه 80، یکی از پربیننده‌ترین و جذاب‌ترین سریال‌های پلیسی تاریخ تلویزیون است که پخش آن از شبکه آی‌فیلم ، همچنان با استقبال مخاطبان همراه است. با گذشت نزدیک به دو دهه از این سریال، نام رویا نونهالی برای بسیاری از مخاطبان مترادف «ناتاشا» است. فخیم‌زاده تا هشت سال بعد، «هم‌نفس»، «حس سوم»، «بی‌صدا فریاد کن» و «ساختمان 85» را ساخت که همگی به موفقیت‌های نسبی رسیدند، با این حال هیچ‌کدام «خواب و بیدار» نشد. او در نهایت در سال 93 سریال «فوق سری» را جلوی دوربین برد که تجربه ناموفقی از آب درآمد.

«فوق سری» و دوری 6 ساله

مجموعه پلیسی «فوق سری» که با رگه‌های کمدی، به عنوان سریال نوروزی شبکه یک در سال 94 انتخاب شده بود، در رقابت سریال‌های نوروزی آن سال فروغ چندانی نداشت و شکست خورد. فخیم‌زاده که کارگردانی و بازی در نقش اصلی این سریال را بر عهده داشت، یک شب مانده به آخرین قسمت، در یک پست مجازی درخصوص تغییرات سریال ابراز نارضایتی کرد و با بیان این که سریالش «سلاخی» شده، نوشت: «دوستان عزیز سریالی که این روزها به نام «فوق سری» از شبکه یک سیما پخش می‌شود، سریال من نیست، بلکه لاشه‌ای لت‌وپارشده از سریالی است که من ساختم.» هرچند هیچ‌گاه به طور رسمی، دلخوری مهدی فخیم‌زاده از این اتفاقات، به عنوان دلیل جدایی او از تلویزیون مطرح نشد، اما او پس از این سریال، تا امروز در فهرست خالقان هیچ محصول تلویزیونی قرار نگرفت و در این فاصله شش ساله، تنها به عنوان بازیگر در مجموعه نوروزی «علی‌البدل» حضور یافت و تا امروز دیگر با سیما همکاری نکرد.

سال‌های ناموفق دوری از سیما

مهدی فخیم‌زاده در این سال‌های دوری از قاب تلویزیون، در مجموعه «دندون طلا» اثر داوود میرباقری حضور داشت که موفقیت نسبی را برایش رقم زد. او سپس با سه فیلم سینمایی به جشنواره و سینماها آمد که یکسره ناموفق بود. «به وقت خماری» به کارگردانی محمدحسین لطیفی، «سوءتفاهم» ساخته احمدرضا معتمدی و در نهایت «مشت آخر» که خودش کارگردانی کرد، آثار ضعیفی از آب درآمدند و نه منتقدان و نه مخاطبان را راضی نکردند. این بازیگر و کارگردان در صحنه فیلم برداری «مشت آخر» در حالی که مشغول موتورسواری بود، آسیب دید که مدتی کارش را متوقف کرد.

در انتظار بازگشت قدرتمندانه

حالا مهدی فخیم‌زاده قرار است با شبکه پنج سیما برای نگارش فیلمنامه یک مجموعه پلیسی معمایی همکاری کند. هنوز کارگردان این سریال که «کارآگاهان جوان» نام دارد، مشخص نشده است، اما این احتمال وجود دارد که خود فخیم‌زاده کارگردانی آن را بر عهده بگیرد. با این حال حتی اگر این اتفاق نیفتد، این برای نخستین بار در شش سال اخیر است که سازنده شماری از شاخص‌ترین سریال‌های پلیسی تلویزیون، در جمع عوامل اصلی یک سریال پلیسی قرار می‌گیرد. فخیم‌زاده اگرچه ورزشکار است و نسبت به 78 سالگی، شرایط جسمی بسیار خوبی دارد، اما به هر حال کارگردانی یک مجموعه تلویزیونی و حداقل شش ماه کار مداوم پر از استرس و فشار، شرایط خاصی می‌طلبد. با این حال او چه در قامت نویسنده و چه در قامت کارگردان، برای هر سریال پلیسی یک برگ برنده است و با توجه به انگیزه‌ای که به دلیل دوری طولانی از ژانر مورد علاقه‌اش دارد، می‌تواند با استفاده از تجربیات موفق خود در این عرصه، بازگشتی قدرتمندانه به عرصه اکشن‌های پلیسی داشته باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مهدی فخیم زاده شبکه آی فیلم سریال نوروزی داوود میرباقری شبکه پنج سیما مهدی فخیم زاده فوق سری سریال پلیسی کارگردان مشهور ایرانی مهدی فخیم زاده فوق سری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۹۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • تصویر حیرت‌انگیزازدست زن مصری بعداز ۳۳۰۰ سال
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • سرو شراب با بطری در سریال پرحاشیه تلویزیون!
  • ببینید | سکانس جنجالی سرو مشروبات الکی در سریال خبرساز تلویزیون!